Celal Yenitur Ortaokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, geçmişi hatırlayan ve geleceğini düşünebilen, bilgi ve teknolojiyi kullanarak problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek.

Misyon: Türk Milli Eğitimin Genel amaçlarının rehberliğinde, yasa ve mevzuat çerçevesinde; bireysel potansiyelleri doğrultusunda öğrencilerimizi her yönden geliştirerek bir üst öğretim kurumlarına hazırlamak

Başarılar:

Isınma: KALORİFER,DOĞALGAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: MERKEZDEN VE KÖYDEN GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN SERVİSLER BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler: OKULUMUZ GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞININ VE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ ORTAKLAŞA DÜZENLEMİŞ OLDUKLARI OKUL SPORLARI ETKİNLİKLERİNE ÇEŞİTLİ BRAŞLARDA KATILIM SAĞLAMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: TUBİTAK,TEKNOFEST,ETWİNNİNG,ERASMUS+ AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: ERASMUS+ AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ

WEB - https://celalyenitur.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mahallesi Kuluncak/MALATYA

Adres - Bahçelievler Mahallesi Kuluncak/MALATYA

Ulaşım MERKEZDEN VE KÖYDEN GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN SERVİSLER BULUNMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Malatya iline 110 km mesafede olup, ilçe merkezine uzaklığı 3 km.dir.